WIE BEN IK?

 

MIJN VRIENDEN OMSCHRIJVEN MIJ ALS EEN VROLIJK EN RUSTIG TYPE. IK ZORG VOOR RUST IN DE GROEP MAAR HOUD ERG VAN LACHEN. IK KAN MET VEEL NATIONALITEITEN EN CULTUREN OPSCHIETEN.

SASCHA VREEKAMP
Grafisch vormgever

EIGENSCHAPPEN

Mijn grootste droom is om doormiddel van grafisch vormgeven mensen te laten nadenken over belangrijke kwesties in de maatschappij. Dingen als klimaatverandering, de kleding industrie en de plastic vervuiling. Met opdrachten zorg ik dat ik alle potentie uit de opdracht kan halen door al mijn ideeën grondig te schetsen zodat ik daaruit het beste idee kan halen. Daarbij drijf ik mezelf tot het uiterste zodat ik weet aan het eind van de opdracht dat ik alles uit de opdracht heb kunnen halen zodat het een geweldig product wordt. 

Ik bruis altijd van de ideeën, en deel die met de mensen om me heen. Daarmee inspireer ik andere om me heen en zorg ik voor een positieve sfeer. 

Door deze eigenschap heb ik altijd uitgebreide en duidelijke schetsen en mindmaps. En kan ik mensen goed uitleggen wat er in mijn hoofd omgaat. 

Het is natuurlijk logisch dat ik als eigenschap creatief ben omdat ik een Grafische opleiding doe. Maar ik ben ook zeker creatief buiten school.

Onderweg en in het dagelijkse leven let ik altijd op verschillende grafische elementen. Logos op vrachtwagens, Posters langs het treinstation en de stickers die op de lantaarnpalen zijn geplakt. 

Ik ben sociaal persoon en ik kan daardoor met veel nationaliteiten en culturen opschieten. Want voor mij gaat het erom hoe iemand van binnen is en niet hoe hij van buiten eruitziet. 

Ik maak makkelijk contact met mensen op straat en die ik nog niet heb ontmoet. Dit vind ik ook erg leuk om te doen, want hieruit komen de meest mooie verhalen die mij weer inspireren in mijn grafische werk. 

Dat ik makkelijk contact maak met mensen zie je bij het project SIRE  We moesten mensen interviewen met de vraag hoe zij zich gedroegen in openbare ruimtes. 

Ik blijf rustig in stressvolle situaties en kan daardoor de rust in de groep houden. Waarbij andere mensen snel hun conclusies klaar hebben staan probeer ik altijd het positieve ervan intezien. 

Mensen komen door mijn sociale en rustige eigenschap ook vaak naar mij toe om hulp te vragen met school en persoonlijke situaties. 

Buiten zijn doe ik het liefst naast creatief bezig zijn. Ik hou ontzettend veel van het bos en de rust die het uitstraalt. Ik wandel daar vaak met de hond van mijn tante: Diesel. Een vrolijke berner senner die kleine bomen meesleept als hij blij is. 

Ik hou van alle soorten dieren, Ik heb zelf een kat genaamd Red. Een dikke rode eigenwijze kater. Waar ik de grootste lol mee heb. Ook heb ik een haan genaamd Willem (van oranje) want hij is oranje.  

John Doe
Designer
Sascha is een van de meest hardwerkende mensen die ik ken,
ze kan goed samenwerken en is altijd vriendelijk tegen iedereen. Ze denkt ook veel over concepten na en heeft veel originele ideeën.
Pien Slooter
Medestudente
Ik ben ontzettend
blij met het ontwerp wat Sascha voor mij heeft gemaakt. Het is super origineel en beeld mij goed uit!
Susan Claessens
Communicatiecheck

HOBBIES

Tekenen is een absolute passie voor mij, dit is voor mij een manier om al mijn inspiratie en creativiteit een uitlaatklep te geven.

Bekijk het project van Above the Clouds  waar mijn hobby tekenen, en mij hobby lezen samen komen in een project.

 

Lekker buiten in mijn leesstoel een goed dik boek lezen vind ik ontzettend leuk. Vooral fantasy boeken vind ik geweldig. Verhalen als Lord of the Rings, Game of Thrones en Alice in Wonderland vind ik het meest inspirerend.

Games inspireren mij enorm. De verhalen en art die worden gecreëerd voor games vind ik heel mooi. Vaak zie je de invloed van de fantasie in games terug in mijn tekenwerk. 

Mijn favoriete games zijn: Dark souls III, Skyrim en League of Legends.